توضیحات
۲۰۰ گرم گرده گل تازه (سوپر)
گرده گل :
” گرده گل عصاره طلایی با درجه کیفی سوپر عرضه میشود و براداشت سال می باشد ، گرده سوپر نسبت به سایر گرده ها کیفیت و قیمت بالاتری دارد “
گرده زنبور عسل (Bee pollen) به صورت تکهها یا دانههایی کروی پر از گردههای گل است که توسط زنبور عسل کارگر بستهبندی شده و به عنوان منبع غذایی اولیهٔ کندو نگهداری و استفاده میشود. ترکیب این دانهها شامل قندهای ساده، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها، اسیدهای چرب و درصد کمی از اجزای دیگر است.
پس از مخلوط شدن با بزاق، با یک قطره عسل مهر و موم شده و در سلولهای کندو نگهداری میشود. این ماده مزه خاصی ندارد.
گرده زنبور عسل به عنوان یک خوراکی برای انسان گردآوری میشود؛ که این با ادعاهای مختلفی در مورد خاصیتهای استفاده از آن همراه است. یکی از آنها این است که فرایند تخمیر، آن را از گردهٔ گل ساده بسیار قویتر میکند.
کربوهیدراتها گروه اصلی مواد تشکیل دهنده هستند و حدود ۴۰ تا ۸۵ درصد گرده گل خشک را تشکیل میدهند. فراوان ترین کربوهیدرات نسبت به سایر کربوهیدرات های گرده گل، فروکتوز، و سپس گلوکز و ساکارز هستند.
زنبورداران از تلههای گرده گل در ورودی کندوها، جهت جمعآوری گرده گل خام استفاده میکنند، که جمعآوری گرده زنبور برای کاربردهای تجاری احتمالی را آسانتر میکند.
رنگ عموم گردهها در خانواده رنگهای سبز و زرد متفاوت است. گرده جمعآوری شده به وسیله زنبور کارگر بیشتر در خانواده طیف رنگهای کِرِم، زرد، نارنجی تا قهوهای مشاهده میشود و در محصولات مرتبط با آن هم کمتر رنگ سبز دیده میشود. این رنگها کمی هم به دلیل اضافه شدن عسل به گرده ایجاد شده که بیشتر دارای رنگی در همین طیفِ زرد و قهوهای است.
طعم گرده زنبور به طعم گرده گلهای مختلف بستگی دارد. طعم گرده گلها متفاوت است و ممکن است شیرین، تلخ و یا بیمزه باشد. جمعآوری گرده توسط زنبور نظم خاصی ندارد و اینطور نیست که تنها گرده گل خاصی را جمع آوری کند یا آن را به صورت جدا فرآوری کند.
برخی خواص گرده گل :
اثرات بیولوژیک بر سلامت بدن : گرده گل حاوی انواع متابولیتهای اصلی و فرعی است که دارای خواص درمانی مانند خواص آنتیاکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد التهابی، ضد سرطانی و ضد حساسیت است و میتوان عملکرد بدن را تنظیم نماید.
اولیگوساکاریدها و پلیساکاریدها نیز اجزای تشکیل دهنده بسیار مهمی درون گرده گل هستند که به تنظیم عملکردهای بیولوژیک مختلف کمک میکنند.
طریقه مصرف :
- روزی یک قاشق مربا خوری
- میتوانید به روش های مختلف استفاده کنید، بصورت تنها میل کنید، همراه با آب یا مخلوط با عسل، یا داخل شربت یا روی بستنی و …
عوارض احتمالی :
- افرادی که آلرژی فصلی دارند ممکن است به این ماده نیز حساسیت داشته باشند و برای آنها ایجاد مشکل کند.
- همچنین کسانی که دارای ناراحتیهای تنفسی همچون آسم هستند بهتر است قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.