توضیحات
گیاه یونجه :
این گیاه از دولپهایها و گیاهان گلدار است و در راستهٔ باقلاسانان و خانوادهٔ باقلاییان طبقهبندی شدهاست. انواع و واریتهها و نژادهای مختلف یونجه متعلق به سردهٔ یونجه هستند. انواع مختلفی از این گیاه در مناطق مختلف کشور همچون همدان ، اصفهان ، بم ، یزد و … کاشت میشود ، گیاه یونجه ارزش غذایی بالایی دارد و یکی از محصولات اصلی کشاورزی است . یونجه سرشار از آهن، منیزیوم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و روی هست.
گلهای یونجه بهشکل سبز و بهرنگ بنفش تیره یا آبی روشن است. میوهٔ یونجه مانند صدف بوده و دانهٔ داخل میوه، مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن است ، ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه است. برگچهها، نوکتیز، سبز رنگ و بیضیشکل هستند.
یونجه جزو گیاهان دارویی در طب سنتی است و میتوان آن را به صورت تازه با سالاد میل کنید .
یونجه ملین است و دو برابر اسفناج آهن دارد بنابراین خون ساز است و برای کسانیکه به کم خونی مبتلا هستند مفید است.
همچنین عوارض کمبود ویتامین ث با خوردن یونجه از بین میرود.
یونجه تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدر زیاد به جای اسفناج مصرف میشود.
دم کرده یونجه درمان اسهال است.
دم کرده تخم آن نیز برای نرم کردن سینه و تسکین سرفه موثر است.
برخی خواص عسل یونجه :
توجه داشته باشید این عسل به دلیل مقدار گلوکز بالاتر سریعتر شکرک میزند. به طور کلی عسلهایی که نسبت فروکتوز به گلوکز بالاتری داشته باشند دیرتر شکرک میزنند. در ضمن عسلهای که دیرتر شکرک میزنند یعنی فروکتوز بالاتری دارند برای افراد دیابتی مناسبتر هستند.
تسکین التهابات حلق و گلو : عسل یونجه دارای خواص ضد التهابی است و می تواند در تسکین التهابات موثر باشد ، برای این منظور میتوان عسل را همراه با آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم حل کرده و نوش جان کنید.
ضد باکتری و ویروس : عسل یونجه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که میتواند با انواع عفونت ها مقابله کند.
بهبود مشکلات معده : مصرف مداوم و منظم عسل یونجه می تواند در تسکین دردهای معده و مشکلات گوارشی مفید باشد.
تقویت سیستم ایمنی : عسل یونجه منبع آنتی اکسیدان بوده و می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در پیشگیری از انواع بیماری ها موثر باشد.
ضد التهاب : خواص ضد التهابی عسل یونجه می تواند در تسکین التهابات مختلف و دردهای مفصلی موثر باشد.
پروبیوتیک طبیعی : تحقیقات نشان داده که عسل یونجه می تواند به رشد باکتریهای مفید روده کمک کند. کربوهیدرات عسل که از منابع مختلف گل هستند کمک زیادی به رشد باکتریهای مفید روده میکنند. به عبارت دیگر ، عسل یونجه میتواند اثر پروبیوتیک طبیعی داشته باشد و باکتری های خوب دستگاه گوارش ما را تغذیه کند و در نتیجه سلامت دستگاه گوارش را باعث شود .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.