توضیحات
گیاه لعل :
لعل کوهستان متعلق به خانواده چتریان بوده و در ارتفاعات ایران و در بلندیهای بالای ۲۵۰۰ متر میروید و نام محلی آن مشکورک میباشد. به طور کلی این گیاه در جنوب غربی و غرب ایران و در استان های فارس ، بوشهر و کهکیلویه رشد می کند. از مهمترین ترکیبات موجود در اسانس این گیاه تیمول و کارواکرول هستند.
این گیاه مزه تند داشته و در طب سنتی ایران مقادیر کم آن برای از بین بردن اختلالات گوارشی و معده بکار میرود.
تحقیقات محدود در مورد خواص درمانی این گیاه، فعالیت ضدباکتریایی و ضد قارچی اسانس آن را گزارش داده است. اخیراً مطالعه محققان نشان داده که گیاه لعل، اثر ضد باکتریایی مناسبی دارد و میتواند به عنوان منبع جدیدی برای کشف و توسعه آنتیبیوتیک برای درمان بیماریهای عفونی در نظر گرفته شود.
در طب سنتی از آن برای سوء هاضمه، اسهال، درد شکم و تب استفاده می شود .
برخی خواص عسل لعل :
مشکورک یا لعل کوهستان گیاهی است کمتر شناخته شده.
ضد قارچ و باکتری : تحقیقات محدودی که روی لعل انجام شده خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی آن را ثابت کرده.
تقویت کننده قلب : در طب سنتی از لعل به عنوان تقویت کننده قلب و کبد یاد شده است.
بهبود مشکلات گوارشی : مصرف عسل لعل میتواند به درمان مشکلات گوارشی همچون سوء هاضمه و دردهای شکمی کمک کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.