توضیحات
گیاه گشنیز :
گشنیز گیاهی از خانوادهٔ چتریان با نام علمی «Coriandrum sativum» است. این گیاه، بومی جنوب اروپا، غرب آسیا و شمال آفریقا است و ارتفاع آن تا نیم متر هم میرسد. تمامی بخشهای این گیاه، خوراکی هستند و عمدتاً برگها و بذر این گیاه، بهعنوان سبزی و ادویه مورد استفاده هستند.
یک پژوهش اولیه نشان دادهاست که اسانس گشنیز میتواند باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی از جمله استافیلوکوکوس اورئوس، انتروکوکوس فکالیس، سودوموناس آئروژینوزا و اشریشیا کلی را مهار کند. همچنین بهنظر میرسد که اسانس گشنیز بهعلت داشتن درصد بالای لینالول اثر ضد درد داشته باشد.
از مهمترین خواص درمانی گشنیز میتوان به درمان دیابت ، درمان سرفه و تنگی نفس شاره کرد.
در این عسل مادهای بخصوص به نام سیلانترو وجود دارد. از این ماده به عنوان یک دارو برای حذف فلزات سنگین و خطرناک از بدن استفاده میکنند.
برخی از خواص عسل گشنیز :
ضد سرطان قوی : در این عسل ماده ویژه ای به نام سیلانترو وجود دارد. سیلانترو جنبه دارویی دارد و برای درمان سرطان از آن استفاده میشود. این ماده توانایی از بین بردن فلزات سنگین (سرب، جیوه و آلومینیوم) را در بدن دارد.
ضد میکروب و عفونت : عسل گشنیز خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد باکتربایی دارد و برای ترمیم سوختگی ها و زخم های سطحی استفاده می شود.
آنتی بیوتیک طبیعی : یکی از آنزیمهای موجود در عسل، گلوکز اکسیداز است. این آنزیم منجر به تولید پراکسید هیدروژن میشود. این ماده به نوبه خود یک ضدعفونیکننده بسیار قویست. از این ماده به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی یاد میشود.
ضد دیابت : عسل گشنیز یکی از عسل های بسیار خوب برای افراد دیابتی است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.