عسل در آشپزی

عسل خالص به عنوان یک شیرین کننده طبیعی بهترین انتخاب برای جایگزینی شکر است که ضمن حفظ سلامتی و کمک به بهبود مشکلات جسمی طعم خاص و دلنشینی هم به مواد غذایی می بخشد. از عسل میتوانید جهت تهیه انواع شربت و مربا استفاده کنید ، اینجا به دو‌ مورد شربت فوق العاده خوش طعم […]

عسل و پوست

مصارف عسل محدود به استفاده های خوراکی نیست و از این معجزه طبیعت به بیشمار فایده و اثربخشی میتوان اشاره کرد، عسل به دلیل ماهیتی که دارد هیچگونه باکتری یا قارچی در آن نمیتواند رشد کند و تنها ماده غذایی طبیعی بدون تاریخ انقضا در طبیعت است. عسل حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان و آنزیم […]

 زنبور عسل: رقصنده با گلها

زنبور عسل، حشره‌ای زیبا و در عین کوچکی بسیار شگفت‌ انگیز با نقشی بی‌بدیل در طبیعت و زندگی بشر، رقص کنان با بال‌های ظریف و کوچکش در میان کوه ها و دشت ها از گلی به گل دیگر گرده‌ها را منتقل می‌کند، گویی نغمه‌ای از زندگی را در دل طبیعت زمزمه می‌کند.  نتیجه این تلاش […]

معجون دوسین

ترکیبی شگرف، تقویت کننده بدن و دارویی سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها. دوسین در واقع ترکیب دو ماده مغذی و دارویی بسیار ارزشمند است : عسل و سیاهدانه دوسین حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است و بدن را در مقابل بیماریها تقویت میکند، مصرف مداوم این ترکیب باعث تقویت سیستم ایمنی شده و ضعف […]

ژل رویال: هدیه ای از دل طبیعت

ژل رویال یا ژل سلطنتی که در فارسی آنرا شاه انگبین مینامیم ، در واقع غذایی است که زنبور ها برای ملکه تهیه میکنند و تنها ملکه زنبور عسل و لاروهای جوان ( تنها ۳ روز اول ) از آن تغذیه میکنند، جالب اینکه بدانید زنبور ملکه ۵۲ برابر دیگر زنبورها عمر میکند.  ژل رویال […]

درخت کهور یا سمر 

درخت کهور یا سمر بیشترین پوشش جنگلی کوهستانی منطقهٔ هرمزگان را دربرگرفته ‌است. برگهای این درخت حالت باریک و سوزنی شکل دارند و شاخه‌هایش مملو از خار است. درخت کهور بومی ایران نیست و بیشتر گیاهی مهاجم شناخته میشود ، اما به وفور در استان های جنوبی کاشته شده چراکه مناسب مناطق گرم و خشک […]

درخت کنار

درخت کنار (Melia azedarach L.)، که با نام‌های دیگری مانند درخت چینی، اقاقیا، تاج الملوک نیز شناخته می‌شود، درختی برگ‌ریز و سریع‌رشد است که بومی مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری آسیا است، فرهنگستان زبان برای این درخت نام عناب کُنار را برگزیده است.از برگ کنار، پودر سِدْر بدست می آید که سرشویی گیاهی است و از آن برای تهیه شامپو نیز استفاده میشود […]

سیاهدانه

سیاهدانه (Nigella sativa L.)، که با نام‌های دیگری مانند دانه شنی، سونیز، حب‌البرکه و رزماری وحشی نیز شناخته می‌شود، گیاهی علفی و یکساله از خانواده نعناع است. این گیاه بومی غرب آسیا و شمال آفریقا است و در ایران نیز در مناطق بسیاری میروید، سیاهدانه از دیرباز به دلیل خواص دارویی و طعم منحصر به فردش مورد استفاده طب سنتی قرار می‌گرفته […]

سیستم‌ گوارشی

مشکلات گوارشی: علائم، راه‌های پیشگیری و درمان، و نقش عسل مشکلات گوارشی دسته‌ای از اختلالات شایع هستند که می‌توانند به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی افراد تأثیر بگذارند. این مشکلات شامل طیف وسیعی از بیماری‌ها مانند سوء هاضمه، یبوست، اسهال، رفلاکس اسید، نفخ، درد شکم و سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) می‌شوند. علائم بیماریهای گوارشی: راه‌های […]

پوست

پوست بزرگترین اندام بدن شماست و اولین خط دفاعی شما در برابر دنیای خارج است. پوست سالم نه تنها زیبایی به همراه دارد، بلکه به محافظت از بدن شما در برابر عفونت، آسیب و بیماری نیز کمک می‌کند، چراکه پوست اولین سپر محافظتی بدن در برابر عوامل خارجی است. مشکلات پوستی رایج: راه‌های درمان مشکلات […]